Mi az a LEI-search?

Kell egy Legal Entity Identifier? Akkor a LEI Search lehet a legjobb megoldás!


Mi az a LEI-search?

A LEI-search.info a legfontosabb információt kínálja a Legal Entity Identifier szolgáltatókkal kapcsolatban. A lehetséges ügyfelek egyszerűen megtalálhatják a megfelelő LEI kódszolgáltatókat a LEI kód ára, LEI kód átlagos feldolgozási ideje, fizetési módok vagy weboldal nyelv alapján. A Legal Entity Identifier táblázat rendezhető regisztrációs ár, megújítási ár vagy átlagos feldolgozási idő alapján.

A LEI-search.info értékes információt gyűjtött a LEI szolgáltatókról, ezt pedig egy könnyen használható LEI kódban teszi elérhetővé az érdeklődők számára. A LEI keresés időt és pénzt

Látogasd meg a LEI-Search.info oldalt és találd meg a megfelelő Legal Entity Identifier szolgáltatót!

Hogyan használjam a LEI-search keresést?

LEI SZOLGÁLTATÓK

A LEI-search.info weboldal “LEI szolgáltatók” része (kattintás esetén) átirányítja a felhasználót a Legal Entity Identifier szolgáltató táblázatához, ahol a jelenlegi LEI kód szolgáltatókat kényelmesen végig lehet nézni. A felhasználóknak ki kell választani, mely országból szeretnék megkapni a LEI kódot. Ezután a LEI szolgáltatók táblára egy szűrő kerül, hogy csak a kiválasztott ország LEI kód szolgáltatóit jelenítse meg.

A Legal Entity Identifier táblázat első oszlopánál a LEI szolgáltató cég neve található. A cég nevére kattintva automatikusan a szolgáltató weboldalára leszünk irányítva. A következő oszlopban a weboldal nyelve található.

Az első rendezhető kategória a harmadik oszlop, ami az átlagos feldolgozási időt mutatja. A kategóriára való kattintással megjeleníthetjük őket lassabbtól a gyorsabbig vagy fordítva. A gyors feldolgozási idő azt jelenti, hogy a LEI kódot kevesebb, mint 24 óra alatt megkapjuk, az átlagos idő 24-48 órát jelent, a lassú pedig több, mint 48 órát.

A 4.-től a 7.-ig oszlop a Legal Entity Identifier árát mutatja be a cégeknél. Érdemes megjegyezni, hogy az itt szereplő árak nem tartalmaznak áfát. A megfelelő kategóriára kattintva meg lehet nézni, melyik LEI szolgáltató a legolcsóbb vagy legdrágább. Az utolsó oszlop a szolgáltató fizetési módját mutatja meg.

LEGAL ENTITY IDENTIFIER IRÁNYELVEK és GYIK

A LEI-search.info weboldal “Irányelvek” része bemutat néhány tippet a Legal Entity Identifier szolgáltatóval kapcsolatban. Ha még nem vásároltál LEI kódot és nem tudsz róla sokat, akkor fontos, hogy tájékozódj a választás előtt. Ha további kérdéseid vannak a LEI kóddal kapcsolatban, lépj kapcsolatba a LEI Search csapatával. A kapcsolati adatok megtalálhatók a „Kapcsolat” menü alatt.

A GYIK a gyakran ismételt kérdéseket jelenti. Itt megtalálhatod a LEI kóddal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket. Nézd meg a kérdéseket, mert lehet, hogy megválaszolják problémáidat!

LEI LOOKUP

A LEI-Search.info LEI keresési funkciót (vagy LEI lekérdezési funkciót) is kínál, ahol a felhasználók aktív LEI kódokkal rendelkező cégekre vagy a LEI kódok érvényességére kereshetnek rá.

Az eredményekhez be kell írni egy érvényes LEI kódot vagy cég nevet a LEI keresősávba. Ha megvan a cég, akkor a további részleteket a cég nevére való kattintás után tekintheted meg. Itt találhatók az olyan részletek, mint pl. a LEI kód érvényessége, cím, regisztrációs részletek és még sok más.