KAPCSOLAT

LEI Regiszter Magyarország

Küldjön nekünk üzenetet!

Küldjön nekünk üzenetet! Kérjük kérdéseit a következő űrlapon ossza meg velünk! Két órán belül válaszolunk!


LEI Regiszter

A LEI Regiszter regisztrációs ügynökség szándéka és célja, hogy világszerte segítse a cégeket a LEI-kód ​​megszerzésében és ezen azonosító megújításában. Nem LOU-ként (helyi üzemeltetésű egység) működünk, viszont együttműködünk különböző helyi egységekkel. Célunk, hogy a LEI szabványnak megfelelően validáljuk adatait, és segítsünk érthetővé tenni a LEI rendszert. Ne feledje: "NINCS LEI-KÓD, NINCS KERESKEDELEM".

LEI Regiszter™

LEI: 894500SMOMUFH0UZXT46

[email protected]

www.lei-kod.hu

Az ön LEI kódjának jelenlegi kezelője: [current_lou]. Kérjük, vegye figyelembe, hogy LEI kódját a megújítási folyamat során egy másik, GLEIF akkreditált LEI szolgáltatóhoz továbbítjuk.

Mi a különbség a LEI átvitele és a LEI megújítása között?A LEI megújítása a jogalanyhoz kapcsolódó regisztrációs adatok évenkénti frissítését jelenti a GLEIF adatbázisban. A jogalanyhoz kapcsolódó adatokat legalább évente egyszer frissíteni szükséges.

A LEI átvitel a LEI kód egyik szolgáltatótól a másikhoz történő átmozgatását jelenti. A LEI átvihető, annak biztosítására, hogy az ügyfél választhasson a szolgáltatók között. Ha az ügyfél nem elégedett a díjakkal, a szolgáltatással vagy az adatok minőségével, akkor a LEI-t átviheti egy másik LEI kibocsátóhoz (LOU). Az átvitel folyamata során a LEI szám változatlan marad. A folyamat a háttérben zajlik, a végfelhasználók számára nem látható. A LEI kódok minden egyes joghatóságnál érvényesek. A befektetési szolgáltatást nyújtók nem különböztethetik meg a LEI számokat a LOU szerint.

A LEI Regiszter a LEI megújulásával felkínálja az átvitel lehetőségét, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű adatpontosságot.