LEI MEGÚJÍTÁSA

20900Ft 24000Ft
/
1 évre 1 évre
20900Ft / év 24000 Ft / év
54000Ft 59700Ft
/
3 évre 3 évre
18000Ft / év 19900 Ft / év
79000Ft 89000Ft
/
5 évre 5 évre
15800Ft / év 17800 Ft/ év
Phone

Székhely címe* Megjegyzés - ha az anyavállalat-leányvállalat kapcsolat kezdő dátuma a számviteli időszak vége utánra esik, kérjük, jelenítse meg a következő kérdést: „Az anyavállalat készít összevont (konszolidált) pénzügyi kimutatásokat/éves beszámolót?”, és válassza ki a „Nem” választ.

* Megjegyzés - ha az anyavállalat-leányvállalat kapcsolat kezdő dátuma a számviteli időszak vége utánra esik, kérjük, jelenítse meg a következő kérdést: „Az anyavállalat készít összevont (konszolidált) pénzügyi kimutatásokat/éves beszámolót”, és válassza ki a „Nem” választ.


LEI megújítása

A LEI kódokat évente meg kell újítani. Ez azt jelenti, hogy egy 2018. január 2-án kiadott LEI kódot 2019. január 2. előtt meg kell újítani. Amennyiben a határidő letelt, a LEI inaktiválódik, egészen addig, amíg meg nem újítják. Ez a megújítási folyamat szükséges ahhoz, hogy a globális LEI adatok relevánsak és naprakészek legyenek.


Hogyan lehet megújítani a LEI kódot?

A megújítás folyamata egyszerű:

  1. Kérjük, adja meg a LEI számát vagy a cég nevét az igénylő űrlapon.
  2. Az űrlap a GLEIF adatbázisban szereplő aktuális adatokkal automatikusan kitöltődik. Ha év közben megváltoztak az adatok, akkor azokat módosíthatja.
  3. Küldje el az igénylést.
  4. A megújításról mi gondoskodunk.

Mi a különbség a LEI átvitele és a LEI megújítása között?

A LEI megújítása a jogalanyhoz kapcsolódó regisztrációs adatok éves frissítését jelenti a GLEIF adatbázisban. A jogalanyhoz kapcsolódó adatokat legalább évente egyszer frissíteni szükséges.

A LEI átvitel a LEI kód egy szolgáltatótól a másikhoz történő átmozgatását jelenti. A LEI átvihető annak érdekében, hogy az ügyfél választhasson a szolgáltatók között. Ha az ügyfél nem elégedett a díjakkal, a szolgáltatással vagy az adatok minőségével, akkor a LEI-t átviheti egy másik LEI kibocsátóhoz (LOU). Az átvitel folyamata során a LEI szám változatlan marad. A folyamat a háttérben zajlik, a végfelhasználók számára nem látható. A LEI kódok minden egyes joghatóságnál érvényesek. A befektetési szolgáltatást nyújtók nem különböztethetik meg a LEI számokat a LOU szerint.


A LEI megújítása több évre.

Tudjuk, hogy a LEI évenkénti megújítása időigényes folyamat lehet.

A LEI Regiszter a LEI szám automatikus megújítását 1, 3 vagy 5 éves időtartamra kínálja. Az időtartamtól függetlenül a LEI Regiszter egy hónappal a határidőt megelőzően értesítést küld Önnek.

A többéves LEI megújítás esetén a LEI Regiszter vállalja, hogy az Ön adatait a megújítás előtt frissíti a hivatalos cégjegyzékből, és évente megújítja az Ön LEI kódját. Célunk, hogy az Ön LEI adatai naprakészek és pontosak legyenek.


Lejárt a LEI számom - megújíthatom vagy új LEI-t kell igényelnem?

Nem, nem igényelhet új LEI-t, a lejárt LEI -t kell megújítani. Ha egy jogalany egyszer már kapott LEI számot, akkor azt nem lehet megváltoztatni. A LEI egyedi azonosító, és minden vállalatnak csak egy LEI száma lehet.


Hol tudom ellenőrizni a LEI számom következő megújításának dátumát?

A LEI következő megújítási dátumát megtekintheti honlapunkon, vagy keresse fel a GLEIF (Global Legal Entity Identifier Foundation) adatbázisát.


Már nincs szükségem a LEI kódra. Mit kell tennem?

Mi minden esetben azt javasoljuk, hogy tartsa aktívan LEI számát. Azonban ha biztos abban, hogy többé nincs szüksége a számra, akkor egyszerűen ne fizesse be a megújítási díjat, és a LEI inaktívvá válik. Önnek nincs is több teendője.


Ha lejárt a LEI számom, kell fizetnem az új LEI kódért vagy a megújításért?

Mi úgy kezeljük a lejárt LEI-t, ahogyan azt kell - azaz Ön csak a megújítást fizeti ki, nem pedig egy új LEI költségét. Áraink átláthatóak - kattintson ide az árakért!

LEI:
LEI következő megújításának dátuma:
A LEI-kódot jelenleg a(z) [current_lou] kezeli. Azonban átadhatja azt partnerünknek, az Ubisecure Oy-nek (RapidLEI).
A LEI lejárt, és Önnek évente meg kell újítania az átvezetési folyamatot.
LEI-ét jelenleg a [current_lou] kezeli. A következőben LEI-ét átvisszük a LEI Regisztrációs folyamatot követve. A folyamat befejezéséhez át kell vinnünk az Ön LEI-ét LOU partnerünkhöz, a RapidLEI-hez. A RapidLEI a GLEIF által akkreditált LEI kibocsátó. Válasszon az alábbiak közül: rendes transzfer (a LEI nem kerül megújításra) vagy transzfer LEI megújítással.

Mi a különbség a LEI átvitele és a LEI megújítása között?A LEI megújítása a jogalanyhoz kapcsolódó regisztrációs adatok évenkénti frissítését jelenti a GLEIF adatbázisban. A jogalanyhoz kapcsolódó adatokat legalább évente egyszer frissíteni szükséges.

A LEI átvitel a LEI kód egyik szolgáltatótól a másikhoz történő átmozgatását jelenti. A LEI átvihető, annak biztosítására, hogy az ügyfél választhasson a szolgáltatók között. Ha az ügyfél nem elégedett a díjakkal, a szolgáltatással vagy az adatok minőségével, akkor a LEI-t átviheti egy másik LEI kibocsátóhoz (LOU). Az átvitel folyamata során a LEI szám változatlan marad. A folyamat a háttérben zajlik, a végfelhasználók számára nem látható. A LEI kódok minden egyes joghatóságnál érvényesek. A befektetési szolgáltatást nyújtók nem különböztethetik meg a LEI számokat a LOU szerint.

A LEI Regiszter a LEI megújulásával felkínálja az átvitel lehetőségét, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű adatpontosságot.

A megújítás folytatásához először át kell vinnünk a LEI-t. Kérjük, használja a LEI transzfer űrlapot a megújítás folytatásához.
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön LEI kódját jelenleg partnerünk, a LOU RapidLEI kezeli, de nem mi vagyunk a Regisztrációs képviselő a folyamatban. Nagyra értékeljük érdeklődését szolgáltatásunk iránt, de sajnos jelenleg nem tudjuk támogatni kérését. A LEI megújításához kérjük, forduljon közvetlenül a RapidLEI-hez a [email protected] e-mail címen, vagy látogasson el a partneroldalára, és keresse meg helyi partnerét. Köszönjük megértését! LEI regisztráció ügyfélszolgálat"
Tisztelt Ügyfelünk! Ön jelenleg érvényes szerződéssel rendelkezik a [lei] számú LEI-kódra. A szerződés [paid_until]-ig érvényes. Ez azt jelenti, hogy [paid_until]-ig gondoskodunk az Ön éves LEI-megújításairól. LEI-adatait itt ellenőrizheti: [leicert_link] Amennyiben frissítenie kell LEI-adatait, vagy bármilyen kérdése lenne, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a [site_email] címen.
Egyetért az átvitellel, és folytatja a LEI megújítását?
A továbbiakban befejezett státuszt kap a LEI átviteli kérelem. Utolsó megerősítésként meg kell győződnünk arról, hogy szándékosan választotta a LEI átvitelt adatmegújítás nélkül. Szeretné mégis megújítani LEI kódját az átvitellel egyidejűleg?