A LEI Register ingyenes Legal Entity Identifier promóciót indít és elindítja új előfizetéses LEI szolgáltatását – a FastLEI-t.

FastLEI

Egy jelentősebb LEI ágazati változást követően, az előfizetéses LEI szolgáltatásoknak köszönhetően, az ingyenes kezdeti LEI kód létrehozó promóciókat is beleértve, a szervezeteknek lehetőségük nyílik LEI kódjaik magasabb fokú pontosságának biztosítására.

Tallin, Észtország. 2019 Május 7 – a LEI Register, a Legal Entity Identifier-ek (LEIk) szolgáltatásának és kezelésének egyik vezető piaci szereplője, a mai napon bejelentette új Legal Entity Identifier FastLEI szolgáltatásának elindulását, amivel a LEI kódokat használó szervezeteket kívánja megismertetni a feliratkozáson alapuló üzleti modellek előnyeivel. A LEI piacon elsőként megjelenő szolgáltatás ingyenes LEI kód generáló időszakokat, folyamatos automatikus kód hitelesség ellenőrző szolgáltatást és előre megjósolható fix havidíjat is magában foglal a feliratkozás előnyeként.

A LEI kód általában egy évig érvényes. A ritka és általában komplex megújulási folyamatnak köszönhetően számos szervezet megfeledkezik LEI kódjainak megújításáról és akaratlanul is hagyja elévülni őket. Az elévült LEIk szabályozási problémákat okozhatnak és meg is akaszthatnak vagy érvényteleníthetnek bizonyos tranzakciókat, amikhez érvényes LEI kód szükséges.

A FastLEI előfizetéses szolgáltatás bevezetésével a LEI Register a LEI kód létrehozását követően nem éves. hanem havi szinten kapcsolatban marad a szervezettel. Szintén az előfizetés részét képezi a gyakori, automatizált azonosító kód változás ellenőrzés, így segítve a szervezeteket LEI kódjaik érvényességének, hitelességének és naprakészségének fenntartásában. Ez a LEI kódok kezelésében bekövetkező jelentős változás csökkenti majd az elévülés kockázatát és megkönnyíti a LEI kódok kezelését, bármekkora vállalatról is legyen szó.

Toomas Pavelson, a LEI Register ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „A felhasználók biztosítékot akarnak, hogy LEI kódjaik érvényesek és naprakészek, és így könnyen irányíthatják üzleti tevékenységüket. A FastLEI előfizetéses szolgáltatás bevezetésével a gyakoribb adatellenőrzések segítségével biztosíthatjuk az adatok naprakészségét, ezzel gördülékenyebb tranzakciókat és LEI kód érvényesítési folyamatot nyújtva vásárlóinknak, ellentmondásos szervezeti azonosító információk nélkül.”

Paul Tourret, az Ubisecure RapidLEI szolgáltatásának Szervezetfejlesztési Igazgatójaként elmondta: „Az elmúlt 10 évben a digitális termékek előfizetéses alapú megvásárlásának és használatának trendje lett az új norma. A legtöbb digitális szolgáltató olyan üzleti modellre váltott, melyek előre jelezhető havi költségekkel járnak. A legtöbb vállalkozás tudni szeretné, hogy LEI kódjaik nem évülnek el, ha a szervezeten belül valaki megfeledkezik az éves megújításukról, és hogy folyamatos monitorozással biztosítják a LEI kódok hitelességét. a LEI Register új FastLEI szolgáltatása úttörő a LEI iparágban, és izgatottan várjuk a közös együttműködést, amiben piacra dobjuk a terméket.”

A RapidLEI-vel, az Ubisecure akkreditált LEI kibocsátó szolgáltatásával történő társulásnak köszönhetően a LEI Register felhasználói élvezhetik az automatikus LEI generáló folyamat és az azonos munkamenetű LEI kibocsátású API előnyeit. Az automatizálás és az API kibocsátás összekapcsolása a hagyományos LEI igénylési folyamat hosszát napokról percekre csökkenti.

A bevezető promóció részeként a szolgáltatásra való feliratkozás ingyenes LEI kód létrehozást is biztosít az első 60 nap folyamán.

A FastLEI azonnal elérhető a fast-lei.com oldalon és az első 60 napban ingyenesen használható. Az időszak vége után azok a felhasználók, akik továbbra is meg kívánják tartani LEI kódjaikat, ezt havi 9 Fontos díj ellenében tehetik meg.

A LEI Register ingyenes Legal Entity Identifier promóciót indít és elindítja új előfizetéses LEI szolgáltatását – a FastLEI-t.